Picture1.jpg

Susanne

Socialpædagog og daglig leder.

Susanne er daglig leder af Farum Hovedgade 72. Susanne er uddannet socialpædagog og har 22 års erfaring indenfor specialområdet bl.a. med implementering af inklusion, plejebørn, SKP og familiebehandling. Susanne har også arbejdet som frivillig oplægsholder, forældretræner mm. for ADHD- foreningen i 10 år.

Picture2.jpg

Christian

Lærer

Christian er uddannet lærer og har erfaring fra specialundervisning. Han har i mange år arbejdet som behandlingspædagog. Christian er aktiv sportsudøver, hvilket han anvender i arbejdet med de unge.

 
Picture3.jpg

Emilie

Emilie har arbejdet indenfor specialområdet i 8 år som bl.a. støttekontaktperson og voksenvejleder og har derigennem bred erfaring med relationsarbejde.

Picture5.jpg

Tom

Pædagog

Tom er uddannet pædagog har 20 års erfaring inden for behandlingsområdet. Tom er musikinteresseret og spiller selv musik, hvilket han inddrager i sit pædagogiske arbejde.

 
Picture6.jpg

Jesper

Socialpædagog

Jesper er uddannet socialpædagog og har et flere års erfaring fra specialområdet. Jesper er ligesom Christian aktiv sportsudøver, hvilket også han inddrager i sit arbejde med de unge.